Centraal Beheer Achmea

Al jarenlang één van de meest vooraanstaande en betrouwbaarste verzekeraars van het land. Centraal Beheer Achmea heeft het verzekeringslandschap in Nederland voorgoed verandert. Waar in het verleden klanten op een onpersoonlijke manier werden benaderd doet Centraal Beheer Achmea het anders. Het persoonlijk contact en belang van de klant staat onverminderd centraal. Voor de gigant uit Apeldoorn geldt dan ook 100% zeker de leus: als je maar lang genoeg jezelf blijft word je vanzelf bijzonder.

Top verzekeraar met hart voor de klant

Een groot deel van de Nederlanders zijn verzekerd bij Centraal Beheer Achmea. Deskundige specialisten en klantvriendelijke serviceverleners verhelpen dagelijks verschillende kwesties. Een autoruit stuk, inboedelverzekering aanpassen, spaarrekening openen of zelfs gewoon even vrijblijvend informatie over een nieuwe woonverzekering nodig? Centraal Beheer Achmea helpt u meer dan graag.

Centraal Beheer Achmea autoverzekering

Een unieke autoverzekering als geen andere. Dat is wat klanten willen en dat is wat u krijgt. Met de Centraal Beheer Achmea autoverzekering heeft u verschillende voordelen die op z’n zachts wel uniek genoemd mogen worden. Om een kleine opnoeming te geven kunt u denken aan voordelen als:

  • Maar liefst 3 jaar lang profiteren van aanschafprijs vergoeding
  • Accessoires compleet onbeperkt meeverzekerd
  • Standaard uw bagage vergoed tot maar liefst € 250,-
  • Winstgevende werkgeverskorting
  • En nog veel meer

Even Apeldoorn bellen

Dit zijn maar een aantal punten die aangeven waarvan u als klant bij Centraal Beheer Achmea kunt profiteren. Daarnaast krijgt u bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering direct een geld bedrag cadeau. Hier hoeft u absoluut niks voor te doen. Centraal Beheer Achmea heeft niet zomaar een groot deel van de Nederlanders als klant. Begin nu ook direct met het matchen van al uw verzekeringen en ontdek gelijk of het bij Centraal Beheer Achmea goedkoper kan.

Tip: een extra pakketkorting is een slimme manier om te kunnen profiteren van een lage premie.

Centraal Beheer Achmea

Openingstijden:
ma t/m vr van 8:00 tot 21:00 uur
za van 9:00 tot 16:30 uur
(055) 579 8000

Direct online vergelijken?