Aegon

Een financiële dienstverlener waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De financiële producten van Aegon zijn gericht op een balans tussen kwaliteit en prijs in het voordeel van de klant. Met een groot aantal klanten wereldwijd behoort Aegon tot een wereldspeler op de financiële wereldmarkt. U kunt er dus gerust van uitgaan dat u verzekerd bent bij één van de grootste maatschappijen waarbij het belang van de klant voorop staat. Een betrouwbare partner, dat is wat u van Aegon kunt verwachten.

Een wereldspeler van formaat

Aegon staat op het punt om Nederland nog rijker te maken. Met een klantenbestand van bijna 50 miljoen tevreden consumenten wereldwijd is de taart nog niet eens aangesneden. Een groot deel van Azië staat namelijk te popelen om door Aegon veroverd te worden. Dat is een markt van miljarden die nog geen klant zijn en dat wel graag willen. Met een totale vermogensbeheer van bijna € 500.000.000.000 (500 miljard) zijn bovendien andere opkomende economieën in Zuid-Amerikaanse landen als Brazilië een extra kers op de Latijns-Amerikaanse taart.

Aegon autoverzekering

De Aegon autoverzekering komt in 3 verschillende dekkingsvormen. U kunt als klant direct kiezen uit een basis WA, WA + beperkt casco en een WA + uitgebreide casco (All-risk) autoverzekering. Bovendien kunt u deze aanvullen met verschillende extra dekkingen zoals een rechtsbijstandverzekering, een ongevallenverzekering voor inzittenden en een bestuurder- en inzittendenverzekering.

Voordelen voor nieuwe klanten

Er zijn verschillende voordelen voor nieuwe klanten. Nieuwe klanten profiteren van een extra lage premie door op een slimme manier deze voordelen te combineren. Om maar een aantal voordelen op te noemen die enorm aanspreken, dan kunt u denken aan bijvoorbeeld een:

  • No-claimkorting tot 80% premievoordeel
  • Ophaal- en brengservice
  • Profijtelijke nieuwwaarderegeling
  • Snelle en deskundige schadeafhandeling
  • Uw Aegon autoverzekering op maat samenstellen

Aegon gaat een stap verder

Met een eigen schadeherstelnetwerk kunt u kiezen uit ruim 500 specialisten die u snel weer op weg helpen. U heeft dus altijd gegarandeerd een betrouwbare specialist bij u in de buurt. Aegon gaat net dat extra stapje verder om u als klant tevreden te stellen.

Tip: Bepaal helemaal zelf wat u verzekert met de Aegon autoverzekering op maat.

Aegon

Openingstijden:
ma t/m vr van 8:00 tot 21:00 uur
za van 9:00 tot 13:00 uur
(088) 344 1234

Direct online vergelijken?