Parkeeropties Schiphol

Alhoewel de trein goed werkt in Nederland kiezen de meeste Nederlanders ervoor om met de auto naar Schiphol te komen. In sommige gevallen laten ze zich afzetten bij Schiphol, terwijl in andere gevallen de reiziger zelf met de auto komt. In dit artikel vertellen we jou meer over de parkeermogelijkheden in en rondom Schiphol. Lees snel verder en wij vertellen jou meer over parkeren in Schiphol.

Valet parking Schiphol

Valet parking begint als maar populairder te worden. Dit komt omdat deze parkeerservice erg comfortabel is en de prijs goed te betalen is. Het werkt heel simpel: je reist met je auto naar de vertrekhallen op Schiphol. Daar overhandig je de autosleutels aan de chauffeur van het parkeerbedrijf waar je de valet parking service geboekt hebt. Deze chauffeur brengt jouw auto veilig naar de parkeerplaats. Hier staat de auto beveiligd geparkeerd wanneer jij op reis bent. Dit betekent dat je je in ieder geval geen zorgen hoeft te maken. Klik hier om meer te lezen over lang parkeren Schiphol goedkoop.

Shuttle parking Schiphol

Daarnaast kun je ook nog kiezen voor Shuttle parking. Niet alle mensen vinden het een fijn gevoel wanneer hun de autosleutels door een onbekend iemand afgenomen worden. In dit geval is het wellicht beter om te kiezen voor shuttle parking Schiphol. In dit geval rijd je de auto zelf naar de parkeerplaats toe en vanaf daar wordt je met een shuttle busjes naar de vertrekhallen van schiphol gebracht. Wil je graag meer informatie ontvangen over shuttle parking Schiphol? Neem dan eens een kijkje op lang parkeren op Schiphol.