Ruit

Een handige dekking voor hulp bij ruitschade. Met deze aanvullende dekking heeft u geen zorgen van een eigen risico voor het repareren van ruitschade. Bovendien zal het repareren van een sterretje in veel gevallen gratis zijn. Verzekeraars hebben verschillende afspraken met ruitschade specialisten.

Accessoires

Een vergoeding voor alle accessoires zoals aangemonteerde onderdelen, objecten en andere elementen die niet vallen onder de standaard bijgeleverde opties en welke later zijn aangebracht.

Aanrijding & Vandalisme

Voor schade na een aanrijding of vandalisme. U ontvangt vervangend vervoer als de schade niet direct gerepareerd kan worden.

Diefstal & Inbraak

Na diefstal van uw auto ontvangt u een vergoeding waarmee u minimaal een gelijkwaardige voertuig kunt aanschaffen. In geval van inbraak zal alle schade worden vergoedt.

Ongevallen- en schadeverzekering inzittenden

All inzittenden zijn meeverzekerd. Met de extra aanvullende schade inzittenden dekking wordt er een extra bedrag uitgekeerd ten opzichte van de ongevallen inzittenden in geval van bijvoorbeeld blijvend letsel.

Pechhulp binnen- en buitenland

Gegarandeerd van hulp in binnen- en buitenland. Op alle plekken in Nederland wordt u direct ter plekke geholpen. In het buitenland kunnen verschillende extra voorzieningen geregeld worden zoals een extra overnachting in een plaatselijke hotel, of vervangend vervoer zodat u weer rustig kunt genieten van uw vakantie.

No-claimbeschermer

Bescherm al uw opgebouwde schadevrije jaren met de no-claimbeschermer. Na een schadeclaim valt u in de regel een aantal stappen terug op de bonus-malusladder en gaat uw premie omhoog. Met deze aanvullende dekking bent u ervan verzekerd dat u geen extra kosten hoeft op te brengen voor uw autoverzekering premie.

Rechtsbijstand

Professionele hulp in geval van een juridisch geschil nodig? Voorkom een hoop gedoe en vraag de aanvullende dekking rechtsbijstand aan. U ontvangt hulp van deskundige juristen en specialisten om zo snel mogelijk uw zaak positief op te lossen.

Aanvullende dekkingen